Kawan-Kawan

Monday, 21 October 2013

Cosmic Giveaway by Le' Awesome Trio


TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN!

Tag :




First Task




Yang pakai tudung pink tu saya dan yang pakai shawl hitam tu, kakak saya. Masa tu, kitorang ada kat dewan sekolah kat Kuala Krai, Kelantan. Nak amik BR1M. Kakak saya yang dapat. Boring dengar orang atasan tengah berucap, so kitorang snap gambar. Kitorang tengok, kebanyakan orang yang ada kat situ, diam je. Yelah, orang tua-tua kan? Hoho! BTW, gambar tu kakak saya guna kamera tigo ratus nam puloh. Hehe! 



Ada satu time tu, kakak saya ada tanya, 


Kakak : Sapo hop (yang) tengoh kecek (cakap) tu?"

Saya : (Angkat bahu sebab tak tau.) 

Kakak : (sengih) Aku tau sapo hop tengoh kecek, Dato' Ramzi kea (kan)?" 

Saya : Mungkinlah.

Kakak : Muko dio samo nge dalam banner tu dop?

Saya : (angguk) Ganah mg (kau) kak, buleh cea (cam) nah.

Kakak : (ketawa) Aku tengok perut dio, aku buleh cea doh.

Saya : Bereh lalu...


HAHAHA. Takleh blah sungguh kakak saya ni. Loyar buruk!




P/S : Saya tak pasti saya follow ke tak blog sponsor yg takde follower widget walaupun saya dah tekan follow. Kalau tak follow jugak, penganjur GA boleh remove saya  punya pernyertaan.



0 comments:

 

Copyright © 2013 Reserved to Arifah Lee

Edited by Cik Amal