Kawan-Kawan

Thursday, 20 February 2014

PLAN NAK BUAT GA LAGI

ASSALAMUALAIKUM

Sebelum tu, tekan iklan-iklan ni.
Pastikan habis loading baru tutup.





Katakanlah aku nak buat GA lagi nanti, korang nak join tak? Syarat tak banyak memandang aku sorang je  sponsor. Tak nak cari sponsor. Aku nak buat yang simple-simple je.


Antara hadiah yang aku plan nak bagi kat korang ialah 
  • topup, 
  • tasbih digital  
  • keychain / brooch felt
  • bloglist
  • tapak iklan 

Depend!

Cukup 10 orang cakap NAK, saya akan mulakan GA/Segmen/Contest.


Boleh letak link iklan kat ruangan komen kalau nak saya tekan iklan awak.




0 comments:

 

Copyright © 2013 Reserved to Arifah Lee

Edited by Cik Amal