Kawan-Kawan

Tuesday, 21 May 2013

11 Things About Me

ASSALAMUALAIKUM


Terima kasih kepada Syerlyanna Angiela sebab sudi tag saya dalam permainan ni.


RULE OF THE GAME

1) Post this rule.
2) Write 11 things about yourself.
3) Answers the questions the tagger set for you.
4) Create 11 new questions the tagger set for you.
5) Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6) You are not allowed to tag back.



11 perkara tentang diri saya

1) Seorang yang panas baran.
2) Sukakan Jpop terutamanya Arashi.
3) Sukakan orang yang tak pernah suka saya.
4) Suka baby.
5) Malas study dan suka tidur.
6) Bencikan suasana bising.
7) Nampak macam orang sombong.
8) Suka tengok filem aksi.
9) Tak suka pakai baju kurung.
10) Kaki bahan.
11) Suka tengok lelaki hensem. Ngee~



11 soalan daripada si pengtag

1) Haiwan apakah korang rasa paling ganas?
Ikan jaws. Hihi!

2) Pernah tidak rasa takut bila tinggal seorang diri di rumah? Terutama waktu malam.
Pernah sampai ajak kawan datang rumah.

3) Pernah tidak buat mimik muka depan cermin seorang diri? Kenapa?
Pernah sangat. Nak tengok muka comel ke tak kalau buat macam tu.

4) Kalau korang minat seseorang, apa yang korang buat?
Mintak nombor fon dan cakap yang, "Saya minat awak."

5) Korang rasa, naga tu wujud tak?
Entahlah. Tapi kalau ikan naga, wujudlah.

6) Apa tujuan korang berblog?
Suka-suka. Tengok orang buat, kita buat jugak.

7) Filem apa yang korang rasa seram?
Citer Hijab!

8) Apa pandangan korang terhadap remaja pada zaman moden ini?
Ada yang teruk dan ada jugak yang baik.

9) Kalau korang berpeluang untuk muncul di kaca TV, apa perasaan korang?
Bangga! Tapi kalau masuk sebab buat jenayah, memang malu ah.

10) Suka warna coklat tak?
Boley la.

11) Suka makan coklat? Kenapa?
Suka sebab sedap.



11 soalan dari saya

1) Apa pendapat korang tentang blog saya?
2) Suka makan sayur? Kenapa? Nyatakan sayur yang korang suka makan.
3) Kalau ditakdirkan korang dapat tawaran sambung belajar ke luar negara, korang terima tak?
4) Lagi suka on FB atau Twitter?
5) Suka bergambar?
6) Pernah tak orang lelaki/perempuan cakap yang dia suka awak?
7) Suka tak kalau ada orang bagi teddy bear besar kat awak?
8) Ada plan nak bercuti ke luar negara? Nyatakan tempat tu.
9) Pernah tengok citer Hana Yori Dango, Boys Over Flower dan Meteor Garden?
10) Suka budak hot?
11) Korang ada tak kawan yang makan kawan?



Anda di tag 




4 comments:

Sherlyanna angiela Martin said...

Yeah.. Akhirnya terjawab juga..

Ifa Ajerr said...

mekaseh tag..

Ifa Ajerr said...

akak dah jawab..

http://daisyisland.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

Nurul Zawani said...

thanks tag :)

 

Copyright © 2013 Reserved to Arifah Lee

Edited by Cik Amal