Kawan-Kawan

Friday, 24 May 2013

First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani


klik banner untuk join

Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas. Hadiah-hadiah menarik menanti anda!




 Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100
 Buku Islamik
 Bling bling stylish necklace
 Keychain Cameron Highland
 Owl Keychain Felt
 Keychain Little Domo
 Novel The Wedding Breaker 
 Bookmark Tribal
 Shawl/Tudung bawal
 Bookmark doodle
 Bunny fridge magnet
 Shiseido mask
 Sebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!


    Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)





  Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random.org. Biar   
  adil untuk semua.


SESIAPA YANG TIDAK MENGIKUT SYARAT, AKAN DIBATALKAN PENYERTAANNYA


Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu rezeki anda kali ni! Goodluck 

Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :




_________________________________________________________________________________


Entry di atas di copy untuk memenuhi syarat GA ini.
Klik [SINI] kalau nak join.


8 comments:

Ween said...

Thank you for joining, dear :) List peserta sudah diupdate, jemput cek link. Goodluck!

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/senarai-bakal-pemenang-first-giveaway.html


Coding tu sampai ayat "Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu rezeki anda kali ni! Goodluck ♥" sahaja. Bawah tu tak perlu :)

nur wanda Shuhada said...

selamat bersegmen , jemput dtg blog Vy ehh . http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

singgah dari GA yang sama =)

Jemput datang ke http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_27.html

Eyma su said...

terg ke sini..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-and.html

Amirah sakinah said...

salam ukhuwah..fly dr segmen yang sama...
jemput ziarah blog ana

http://amirahsakinah.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

mimbar kata said...

good luck

Ween said...

Sila baca sini :)

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/perhatian-kepada-para-peserta-first.html

wana wazm said...

dari ga yg sama , done follow here.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

 

Copyright © 2013 Reserved to Arifah Lee

Edited by Cik Amal