Kawan-Kawan

Friday, 10 May 2013

Pencarian Sponsor

Assalamualaikum


Tiba-tiba je rasa nak buat GA. Tengok blogger lain buat GA/Segmen jeles pulak dan macam best! Tapi bila nak buat GA, saya mesti cari sponsor kan? Ada sesape yang nak sponsor ke? InsyaAllah, saya akan adakan GA ni dalam masa yang terdekat. Tu pun, kalau ada sesape yang sudi sponsorlah. Kalau tak, paham-paham jelah. Hehehe!


Barang yang boleh sponsor:


  • barangan yang jenis pos
  • barangan blog
  • Topup (tak kisah berapa)
  • review blog/bloglist (sebab dah ramai orang yang sponsor - MAAF!)

Syarat yang diterima:

  • follow blog
  • like fanpage/gambar
  • klik iklan
  • follow twitter
  • add/follow facebook

Kepada yang nak sponsor, bagi detail macam kat bawah ni:

  • Nama
  • Barang yang nak sponsor
  • Untuk berapa orang
  • syarat
  • link blog

Kelebihan jadi sponsor:

  • follower blog meningkat
  • like page anda meningkat
  • dapat meningkat Trafik blog/page
  • Duit churp-churp, heartbeat, says akan bertambah

Sesiapa yang nak sponsor, boleh PM saya di [SINI].


3 comments:

Haruno Hana 하나 said...

akak nak! cek PM nanti ya :)

Diana said...

Dah add fb, nanti confirm :) Nnt akak PM awak

Siti Aisyah said...

aloo~ bru nk ambik review blog :,(

 

Copyright © 2013 Reserved to Arifah Lee

Edited by Cik Amal